Házirend

HÁZIREND

Eme házirend a vendégek nyugodt, kiegyensúlyozott, színvonalas szórakozását hivatott szolgálni. A szórakozóhelyre történő belépéskor a tisztelt vendég elfogadja az ÉDEN BEACH házirendjét és köteles azt betartani.

A házirend betartásáért a mindenkori rendezőség a felelős.

A szórakozóhelyre szúró-, vágó eszközt, lőfegyvert vagy az emberi élet kioltására alkalmas bármely egyéb eszközt bevinni, kábítószert, más illegális bódító hatású szert bevinni, a szórakozóhelyen fogyasztani, árulni

SZIGORÚAN TILOS

Amennyiben a rendezőség a fentiek bármelyikét észleli egy a szórakozóhelyen tartózkodó, vagy a szórakozóhelyre érkező vendégnél azonnal köteles azt a vendéget (vendégeket) a szórakozóhelyről eltávolítani, vagy be nem engedni. Ezen vendégekkel szemben, ha kilétük egyértelmű bizonyítást nyer az ÉDEN BEACH vezetősége a szükséges jogi lépéseket haladéktalanul megteszi.

A 18. életévüket be nem töltött vendégek a hatályban lévő magyar jogszabályok értelmében csak külön karszalaggal látogathatják a szórakozóhelyet, melyet a rendezőség jogosult ellenőrizni! (Ők azonban még így sem szolgálhatók ki sem alkohol tartalmú itallal!)

A szórakozóhelyre érkező vendégeket belépéskor a rendezőség a vendég életkorának megfelelő színű karszalaggal látja el! Ezen KARSZALAG VISELÉSE KÖTELEZŐ!

A szórakozóhelyre érkező vendégek továbbá hozzájárulnak ahhoz, hogy esetlegesen fénykép készülhet róluk, mely adott esetben több nyilvánossági? portálon is megtekinthető! A házirend elfogadásával egyidejűleg lemondanak az ebből adódó problémás helyzeteket jogi útra tereléséről!

A megjelent képek tartalmáért a vendéglátó felelősséget nem vállal!

A BELÉPTETÉS JOGÁT A RENDEZŐSÉG FENNTARTJA!

A rendezőség feladata a szórakozóhelyre érkező vendégek életkorának, mentálhigiénés állapotának, esetleges alkoholos befolyásoltságának, valamint a megfelelő öltözékének ellenőrzése! (a vezetőség a színvonalasabb vendéglátás érdekében kizárja a szórakozóhely látogatását sport ruházatban, nyári időszakban, trikóban, térd felett érő rövidnadrágban illetve sport papucsban)

A rendezőség elutasíthatja a belépéstől, kitiltathatja a szórakozóhelyről –a többi vendég nyugodt szórakozásának biztosítása érdekében- azon vendégeket (kortól, nemtől, vallási, nemzetiségi hovatartozástól, öltözéktől függetlenül) melyekkel tudomásuk szerint bármely más szórakozóhelyen probléma volt!

A rendezőség jogában áll továbbá a vendégek alkalomszerű ruházat illetve csomag átvizsgálása!

Amennyiben a rendezőség a beléptetés alkalmával bármely olyan dolgot talál a vendégnél, melyet a házirend kizár, azt a vendégtől megőrzésre átveheti, majd távozáskor visszaadhatja!

Nyári időszakban a papucsban, szandálban érkező vendégeinket –a balesetveszély miatt- kizárólag csak saját felelősségükre tudjuk beengedni!!!

A változtatás jogát a vezetőség fenntartja!

MEGÉRTÉSÜKET, EGYÜTTMŰKÖDÉSÜKET KÖSZÖNJÜK, JÓ SZÓRAKOZÁST KÍVÁNUNK!

Close
Ha szeretnél a legfrissebb információkról értesülni, kérlek kattints a Like gombra!